virágos tűsarkú piros

Eu cipő méret – női – Váltsd át, hogy az európiai női cipők cm-ben mekkorák, és vásárolj kényelmes lábbelit. 

Tartalomjegyzék

Eu cipő méret női mérettáblázat

EU -EUR méret

CM

34,5

 21

35

 21,5

35,5

 22 

36

 22,5

36,5

 23

37

 23,5

38

 24

 

EU -EUR méret

CM

39

 25

40

 25,5

40,5

 26

41

 26,5

42

27

42,5

 27,5

43

 28

Márkánként előfordulnak az Eu cipő méreteken belül belső talphossz eltérések a gyártás során alkalmazott különböző talpak, és gyártási technológiák használata miatt. 

A jó webáruház minden cipőt egyedileg lemér, és a BTH vagyis belső talphossz mindig az aktuális cipő pontos mérete. Ezek kerülnek a termék leírásába is. Érdemes mindig ezt alapul venni, a méret kiválasztásánál.

Hogyan kapjuk meg az Eu cipőmérethez tartozó belső talphosszt?

Álló helyzetben a talpát rajzolja körbe. A legnagyobb ujj és a sarok között mért távolság a talp mérete.  Ehhez adjunk hozzá legalább 0,5 cm-ert és így kapjuk meg a választandó női cipő belső talphossz méretét.

Ideális esetben a cipő 0,5-0,7 cm-el hosszabb mint a lába.  Az erősebb lábú hölgyeknél ( magas, széles lábfej) érdemes kicsit többet rászámolni, nekik max. 1 cm hely szükséges. 

Láb mérése

Álljon mezítláb egy papírlapra, és rajzolja körül a lábat a talp és a papír érintkezési vonala mentén, majd a rajzon mérje meg a leghosszabb távolságot a sarok és a leghosszabb lábujj között.

Belső talphossz

Ehhez adjunk hozzá legalább 0,5 – 1 cm-ert és így kapjuk meg a választandó női cipő belső talphossz méretét.

További cikkek

ADIDAS FÉRFI CIPŐ
Férfi cipő mérettáblázat

Adidas férfi cipő mérettáblázat

Adidas férfi cipő mérettáblázat – segítség a megfelelő méret kiválasztásában. Tekintsd meg az Adidas férfi cipő mérettáblázatot lentebb, és legyen kényelmes lábbelid. Tartalomjegyzék Adidas férfi

asics cipő
Belső talphossz

Asics cipő mérettáblázat

Az asics cipő mérettáblázat nem csak futókank. Asics cipő mérettáblázat – segítség a helyes méret választáshoz. Keresd meg a méreted itt. Tartalomjegyzék Asics cipő mérettáblázat